Premiär med Dolly

Förra helgen bar det av med Dolly på premiärtur i Västerviks skärgård. Vi lade till vid en liten holme mellan Måsö och Smörholmarna (nu vet ni precis var vi var,eller hur?). Jag hade jobbat tre nätter och vi åkte direkt när jag kom hem från jobbet, Johan hade gjort likadannt så vi såg i kors mer eller mindre hela helgen. Dock inte bara beroende på sömnbrist. Vi ville ju inte krossa champangen mot Dolly, det kunde ju bli repor i lacken. Vi drack upp den istället.

Holmen var inte alls stor, perfekt för hundarna för dom kunde springa som dom ville utan att man behövde vara rädd att dom skulle försvinna. Aska har ju blivit en mästare på att försvinna i sommar. Lovis var också med då svärföräldrarna firade bröllopsdag i Kalmar. Hon simmar verkligen som ett proffs den hunden, hon flyter som en kork. Aska däremot... Ja jag vet inte vad man skall säga. Jag trodde alla hundar kunde simma från början. Aska däremot simmade lodrät med framtassarna en halv meter över vattenytan, vilt sprattlandes. Vi höll på att garva ihjäl oss. Dessutom är det härligt att bada men jävligt äckligt att va blöt på land. Så när hon kom upp ur vattnet så sprang hon runt som en galning och försökte gnida sig torr på alla. Och ni vet ju hur trevligt det är med blöta hundar.

Dolly, ja hon gick som ett spjut. Bara ett litet missöde att vi glömde fylla på olja, så efter ett par hundra meter började det tjuta om motorn. Det var bara att stänga av motorn och rota fram oljan, sen gick hon fint igen. Det var verkligen härliga dagar på sjön. Tack för sällskapet Johan o Niklas, Johan o Sofie. Och vovvarna förstås!



Jag och Aska åker säkert...och fort!



Jag och Lovis på simtur.



Middag på berget.



Försökte få med alla tre båtarna på samma bild, men det var inte så lätt. Diesel-Doris längst bort i bild är ju så j_a stor. Diesel-Doris, Cher II och Dolly.

Kommentarer
Postat av: NIna

Å va härligt med båttur. Va fin Dolly är.

2009-08-15 @ 08:21:13
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Kjell olin

Vakul att ni fick tagi en sån fin båt lagom stor,

får vi se dej på vattenskidor nästa år?

Mamma hälsar.

2009-08-15 @ 11:34:56
Postat av: Agneta olin

Ser verkligen underbart ut, kul att svärmor o svärfar fick fira bröllopsdag på tu man hand. Att Aska simmar lustigt har vi ju sett när hon jagade fåglarna i naturreservatet.

2009-08-15 @ 11:56:07
Postat av: Johan

Tack själva, det var verkligen en kanonhelg! Hoppas vädret blir bra nästa vecka också!

2009-08-17 @ 18:36:39
URL: http://askebacken.blogg.se/
Postat av: Linnea

Fan va najs!!! Ser fram emot en tur nästa sommar :)

2009-08-21 @ 01:07:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0