Vinterpromenad

Jag älskar snö och minusgrader! Tänk att vi kommer få en vit jul i år, jag minns inte när vi hade det senast. För även om det börjar töa så borde inte allt det vita hinna försvinna till på torsdag, eller? Här har vi nu 9 minusgrader och minst en decimeter snö. Det blir så rent, ljust och vackert med snö.

Tannefors slussar i vinterskrud, här går vi ofta promenad med Aska.


Vovven är överlycklig, eller lite smått galen, det beror på hur man väljer att se det. Hon fattar nog inte riktigt vad det vita fluffet är till för men förmodligen har det kommit för att hon behaga henne. Åh vad det luktar gott överallt. särskilt under snön så det är viktigt att köra ner huvudet under snön för att kolla vad som gömmer sig där. Aska har fått massa energi som verkar öka i takt med att minusgraderna blir fler. Hon har glömt hur man gör när man går i fint i koppel, hon hoppar och studsar, morrar och hoppas på att man kanske skulle kunna tänka sig att kasta en liten snöboll på henne i alla fall.


Kom igen då husse, KASTA nån gång då!Den låååånga scnauzern fångar säkert.Haha jag har den, åh fy f_n vad de ä kul me snö!!!

Denna gång var det en tennisboll och inte en perfek rund snöboll. Snöbollarna hamnar nämligen i magen på vovven. Bilderna är tagna för några dagar sedan och sen dess har det faktisk kommit ytterligare några centimeter vitt fluff. Det blir många härliga och kalla promenader i kylan, hunden blir ju kissnödig även om det är -15, så det är bara att klä på sig och traska ut. Man liknar mest en mumie, men hittills har jag inte förfryst en endaste tå, så det får det vara värt.

Nej nu har jag inte tid med det här mer, vi drar vidare. Tack och hej för denna gång.


Kommentarer
Postat av: Agneta olin

Visst är det härligt med snö. Gick en promenad igår nere vid Nyhamn, sååå vackert. Imorse hade vi -14 så då var det skönt att få ligga kvar i sängen en stund, man har ju jullov!!!

Aska ser ut att trivas i snön, härligt.

Kram

2009-12-21 @ 17:25:54
Postat av: Linnea

Hej älskling!!!jag vet inte än vilket håll vi tar hem. Antingen blir det över Göteborg eller inom er... I så fall kommer vi på tisdag em/kväll... Hur har du det då?puss

2010-01-04 @ 00:08:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0