Cher-plastig, begagnad och i behov av reparation

Naturligtvis det ultimata namnet på en plastbåt med två schlagergossar bakom ratten.

Idag har jag och Aska fått åka premiärtur med Cher 2 (som är lite mindre begagnad och i mindre behov av reparation än vad Cher 1 var) genom Linköping. Passade på att hoppa ombord vid Tannefors slussar och hann precis dricka upp drinken när det var dax att lämna skeppet vid Nykvarns slussar.

Fantastiskt väder, strålande sol och ja jag vet inte hur varmt. Nästan för varmt om man ska va lite gnällig. Dessutom pågår hamnfestivalen just nu så det var massor av folk längs med Stångån och en hel del båtar i vattnet. Härligt var det, kändes lite trist o kliva av båten faktiskt.

Det var Askas premiärtur i båten hon har visserligen åkt båt förut men en Nimbus är väl inte riktigt jämförbar med färjan till ön även om båda är Gotlandsbåtar. Hon uppförde sig strålande, det är skönt att man kan ha med henne överallt utan problem. Hon fick sin plats och satte kvar hela vägen. Hon var lite sugen på canadagås men höll sig på mattan. Fattar inte vad det är med den hunden och sjöfåglar, hon är misstänkt likt en schnauzer men ibland undrar jag om hon inte är en retriver.

När vi gick hem från Nykvarn var det tjockt med folk överallt men hon brydde sig inte, ibland är det svårt att fatta att hon inte ens fyllt ett år. Det gick långsammare och långsammare i värmen. Försökte få henne att ta ett dopp i ån men det var hon för fin i kanten för. När vi äntligen kom hem la hon sig i stentrappan i trappuppgången, svaaaaaaalt och skönt. Nu är hon helt utslagen och har nog gjort sitt för idag.

Det är förbannat trist och bo mitt i landet när det är sånt här väder, då saknar man verkligen havet!

Kommentarer
Postat av: nina

Fin design!

Ja jag slarvade med spriten. Pussade sjuklingarna oxå. Det ska man inte va?

Förstår att du saknar havet.

2009-05-30 @ 19:22:33
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Veronica

Inte pussa på sjuklingarna om man inte vill ha maginfluensa själv, alldeles riktigt. Snodde designen från din blogg...

Krya på dig!

2009-05-31 @ 17:08:13
URL: http://veronicaolin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0