Askas mentalbeskrivning

Så var det gjort, Askas mentalbeskrivning alltså. Hela kullen sånär som på "Midsummer Eve" (som är exporterad till Kenya) slöt upp på mentaltestet förra helgen. Mentalbeskrivning är ett försök att beskriva hundens mentalitet med hjälp av olika "tester". Man testar till exempel hur hundarna uppför sig i möte med en främmande människa, spöken i skogen (dom var riktigt äckliga tyckte Aska), jakt och skottfasthet. Det är ingen tävling och det finns egentligen inget som är rätt eller fel. Aska skötte sig jättebra liksom resten av hela kullen. Det var riktigt roligt faktiskt! Efteråt blev det valpträff och det bjöds på god mat och tårta. Sedan drog vi vidare till Nynäshamn och checkade in på hotell, med efterföljande båtfärd till ön i söndags.


"Kamp med testledaren- laddar för avståndslek- försöker hålla spökena på avstånd genom skall, morrningar och rest ragg".


"Aska hade det lite tufft, tänk själv att vara ensam snygg brud med massa hormonstinna tonåringar, dom bryr sig inte direkt om att är syskon om man säger så..."


"Aska var först ut att prova hotellsängen efter en lång dag."


Kommentarer
Postat av: Susanne, Askas urmoder

Härlig mentalbeskrivning Aska gjorde, men det är också en härlig tik, stabil som sin mormor, har sin mammas fart och fläkt och är lika trevlig som sin pappa.

Puss på Aska

PS. Jag har samma syndrom som Jan-Emil, går på diet och går UPP i vikt. DS

2009-09-10 @ 22:55:23
Postat av: Linnea

Låter väldigt trevligt tycker jag... VAd fina alla vovsingarna är :)

2009-09-16 @ 10:44:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0