Varje dag

Det händer dagligen. Helt i onödan förändras människors liv för alltid. Barn dör. Innan förlossningen. Under förlossningen. Efter förlossningen. I sömnen hemma i spjälsängen. Kvar lämnas deras föräldrar. För all tid med sår i själen. En saknad utan bot. Ett liv med ett barn för lite. Ett liv som ingen skulle behöva leva.

Barn kommer alltid att dö. Den absoluta nollpunkten kommer aldrig att nås. Men låt oss hjälpa varandra för att komma så nära den som möjligt. Det kan hända dig. Ditt barn kan dö. Det kan hända mig igen. Den kan hända din vän, din bror och din syster. Och tro mig, du önskar inte detta till någon. Inte ens din värsta fiende.

Så låt oss alla hjälpas åt och stödja spädbarnsforskningen. För några kronor så kan du hjälpa forskningen framåt. Kanske kan ännu ett liv räddas. Astrid behöver inga fler änglakompisar att leka med. Dom är redan alldeles för många.

Ca 700 spädbarn dör varje år i Sverige. Det är två om dagen. Fyra föräldrar varje dag vaknar upp till samma helvete som vi gjorde den 20 april. Spädbarnsfonden har startat kampanjen Solvända, titta in på hemsidan och se hur du kan bidra till att färre barn dör.

Kommentarer
Postat av: IVF-karusell

Nu har jag klickat hem ett pins från Solvändas hemsida. Grattis till er dotter - bara så fruktansvärt orättvist att hon inte fick leva här på jorden med er.Det är förknippat med många starka känslor att läsa bloggar likt din. Men det är bra att du skriver av dig, det behöver man göra för att bearbeta tror jag.Hoppas ni orkar vidare i livet - tillsammans med er ängladotter som nog säkert håller ett vakande öga på er där hon nu är.Allt gott,

J

2010-09-18 @ 23:44:00
URL: http://www.ivf-karusell.blogspot.com
Postat av: Terese

beställde flera stycken i julas och gav bort till våra nära. Så att de kan visa att de har två änglabarn i släkten.

2010-09-19 @ 11:31:01
URL: http://teresemittilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0